Miksi kannattaa hakea mukaan?

Haluamme auttaa eri ikäisiä ja taustoista tulevia miehiä tai viejänä aloittavia naisia löytämään paritanssien hauskuuden. Tosi mies voi tanssia 🙂 Mikä olisikaan helpompi tapa tutustua vastakkaiseen sukupuoleen, kuin tanssiminen. Lisäksi paritanssin avulla tulee liikuttua huomaamattaan hyvässä seurassa.

Paritansseja tanssitaan monenlaiseen musiikkiin, joten ne 50-luvulta tutut ikivihreät eivät ole ainoaa musiikkia mihin voi tanssia. Jokaiselle löytyy varmasti mieluisaa musiikkia.

Parasta tässä kaikessa on huikea porukka, jonka kanssa on mukava treenata ja käydä vapaa-aikanakin tanssimassa leireillä tai istumassa iltaa. Tanssi on hyvää liikuntaa, mutta myös loistava tilaisuus tutustua hyviin tyyppeihin.

Monille kynnys tanssiharrastuksen aloittamiseen tuntuu olevan korkea. Aloittamiseen liittyy monia uskomuksia ja ehkä jopa pelkoja. Paritanssi ei ole vain vanhojen ihmisten juttu, tanssikursseilla ja tanssimassa käy myös paljon nuoria. Me haluamme nyt julkaista haasteen, jonka avulla pääset aloittamaan tanssiharrastukseen veloituksetta. Lisäksi pääset tutustumaan yhteistyökumppaneiden tanssikursseihin ja -tapahtumiin.

Ja huomaat, että suomalainen mies voi tanssia ja jopa nauttia siitä.

Tanssikurssille voit tulla täysin ilman ennakkotaitoja tai -osaamista. Tanssinopettelun aloittaminen on helppoa, saavut vain kurssipaikalle ja harjoittelet annettuja asioita. Jokaisella on mahdollisuus oppia tanssimaan, tanssitaidon ja varmuuden saaminen vaatii hieman työtä ja oikeanlaisia toistoja, niin kuin jokaisen uuden taidon opettelu. Me haluamme kuulla kokemuksia tanssiharrastusta aloittelevilta. Näin voimme tulevaisuudessa auttaa myös muita tanssiharrastuksen alkuun. Sinun kokemuksesi voivat olla juuri se sysäys, jonka joku toinen tarvitsee rohkaistuakseen kurssille. Pääset halutessasi jakamaan tanssiniloa siis myös muille.

Mitä hyötyä tanssista on?

Tanssiminen on hauskaa, tapaat uusia mahtavia tyyppejä samalla kun kuntosi, koordinaatiosi ja vartalonhallintasi kasvaa. Saat olla rohkeasti mies, juuri sellainen kuin haluat. Lisäksi tanssiminen tarjoaa loistavan tavan irroittautua päivän rutiineista. Samalla saat aivoillesi uutta haastetta. Paritanssissa yhdistyvät liikunta, musiikki ja seura – kolme erittäin tärkeää asiaa, ihmisen kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille. Eikä tietenkään voi jättää pois tietoa, että tanssiminen on mahtava tilaisuus tutustua vastakkaiseen sukupuoleen. Lähes kaikissa tansseissa ja kursseilla on enemmän naisia.

Vanhojen juttu… En mä opi… Eihän sinne kehtaa mennä, kun ei mitään osaa…. Mulla on kaksi vasenta jalkaa/puujalka… Ei sitä tule vaan lähdettyä…. Kiinnostaisi kyllä, mutta… Mikä onkaan se syy ettet ole vielä lähtenyt tanssikurssile. Tämän haasteen myötä sinulla ei ole enää mitään syytä lykätä aloittamista.

Jos et ole vielä ottanut sitä ensimmäistä tanssiaskelta tai olet ihan tanssiharrastuksesi alussa. Tämä tarjous on sinulle!

Hae mukaan tästä!

Käy tutustumassa mukana oleviin tanssikouluihin ja täyttämässä hakemus, kerro meille miksi juuri sinut pitäisi valita mukaan tähän haasteeseen.

Tanssihaasteeseen voi hakea mukaan myös naiset, jotka eivät ole aiemmin tanssineet ja haluavat aloittaa paritanssit viejän roolissa.