Hei! Tämähän sujuu jo, kuin tanssi

Käpylässä Joonas opetti meitä fuskaamaan. Etukäteen epäilin sen olevan kaltaiselleni suoraselkäiselle ja rehdille miehelle yhden tuskaisimmista lajeista.
Yllätyksekseni ilta sujui oikein hyvin. Tai ainakin tuntui hyvältä verrattuna aikaisempiin. Ja daamit… 💓 Enkä sitten yhtään fuskaa!

***

Joka kerta tulee ahaa-elämyksiä ja jotain uutta, ja Hämeenlinnan porukkakin alkaa tuntua jo tutulta.

***

Ensin oli fusku, sitten foksi ja tänään opeteltiin tangoa tosimiesten tanssihaasteessa. Tuntuu siltä kun tämä vähän helpottuisi koko ajan, jopa minä taidan näita tansseja oppia. Suuri ansio tästä kuuluu hyvälle opettaja Hannalle. Tietysti minä olen kaikista opetellut vain perusaskeleita ja peruskuvioita sekä viemistä 2 tuntia illassa. Askeleet ja kuviot yksin jotenkin onnistuvat mutta sitten kun siihen täytyy vielä ottaa se nainen mukaan…

***

Nyt kun on muutamia tunteja kunnollista oppia takana, niin tämähän menee jo hienosti 😊. Me käväistiin päiväristeily Tallinnassa, ja kun bändi soitti hyvää musaa niin pitihän sitä vähän kokeilla. Oltiin melkeinpä ainoat lattialla, mutta reissun paras palkinto tuli autokannella, missä ohi menevä vanhempi pari käveli meidän auton ohi ja kuului pikkuisen mielensäpahoittajan äänellä; ”Toi on se tanssijapari. Ainakin 10 kertaa kävivät tanssimassa” (mentiin 3 biisiä) Siis kutsuivat minuakin tanssijaksi 👍. Eli rohkeasti vaan kohti käytännön harjoituksia arvon tanssihaastemiehet.

28081154_10215646278055747_661935156_o

Kuva: Risto Nevalainen

Minä olen nauttinut paljon! En sano, että joka hetkestä. Mutta luotan siihen, että jalat vähitellen alkavat totella ja suunta on koko ajan parempaan.

***

Kiitos kuuluu hyvälle tanssinopettajalle Antille. Kun tulee välillä sanomaan antamaan ohjeita. Sit hokaa taas jotain mikä helpottaa tanssia..
Kyl tää tanssi kivaa ja hauskaa,vaikka ei aina ulospäin vaikuta siltä,kun keskittyy askeleisiin ja asentoon..Hip hei kiitos taas kaikille tanssijoille ja opettajille….

***

Eilen oli humppaa sen piti olla helpoimmasta päästä rytmillisestikkin . Vaihtoaskel humppa meni kyllä Jyrkin hyvien neuvojen tahtiin ,Kävelyhumppa oli jotenkin miellyttävää,mutta tökki askellus, ensi kerralla uskon sen pelittävän paremmin.

***

No, kaikkiaan homma on tuntunut loistavalta, vaatimattomasti. Kuten muuan kaveri epäili käyvän kuultuaan tanssihaasteesta, työpäivän aikana alkaa odottaa jo hyvissä ajoin että pääsee illalla treeneihin. Tässä kohden myös alkaa itse snadisti hahmottamaan miten laajasta asiasta on kysymys, kuinka paljon eri lajeja ja tapoja on, ja kuinka vaativaa on oppia niitä edes jollakin tasolla. Kevään mittainen tanssihaaste venynee kohdallani vuosien mittaiseksi matkaksi uuden oppimiseen ja kokonaan uuteen ympäristöön. Kärsimättömänä ihmisenä oman tuskaisen hitaan oppimisen hyväksyminen teettää kyllä myös päänvaivaa. Mutta kun pitkäkin matka aloitetaan ensimmäisellä askeleella, niin siinä mielessä noiden ensiaskelelten ottaminen on ollut jäätävän hienoa. Kiitos Kati erittäin hyvästä ja opetuksesta ja kiitos kaikille muillekin jotka ilta toisensa jälkeen tulevat mukaan!

***

Erittäin antoisa kokemus tämä on. En yhtään kadu, että lähdin ja pääsin tähän mukaan. Haastavinta on tähän asti ollut hidas valssi, jalat meinaa mennä omia menojaan, kun pitäisi ottaa hitaasti. Tanssikärpänen on puraissut salsan, bachatan ja merenguen kohdalla, rytmi ja tempo itselle kohdillaan.

Olen kyllä tykännyt tosi paljon, ikävä vaan että työt ja muut harrastukset ovat vieneet tanssiaikaa. Minä kun en ole koskaan tanssinut enkä koskaan edes ajatellut tanssivani niin nyt on pakko sanoa että olen paljon menettänyt. Meillä Porissa on loistava opettaja, kiitos Kati ja päätös on tehty, mun tanssit jatkuu vaikka tämä proggis loppuu.

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s