Tanssihaasteen ensimmäisiä fiiliksiä

Tanssihaasteen ensimmäiset viikot ovat takana ja aivan huikeita tyyppejä meillä on mukana!

Miehet ovat rohkeasti jakaneet tuntemuksiaan ja tsempanneet toisiaan näillä tanssiharrastuksen alkumetreillä. Jokainen aloittava harrastaja voi samaistua tuntemuksiin onnistumisista ja haasteita, kun keho ei vielä tee niin kuin pää toivoisi.

***

Kiitos! Oli oikein kiva salsailta! Hetkellinen itsetyytyväisyys sai kyytiä, kun allani olikin yllättäin kaksi vasenta jalkaa. Vai olivatko sittenkin oikeita… Noh, jokatapauksessa olivat väärinpäin ja eri rytmissä kuin minä… Ensi viikkoon 👋

#tammottos #kovatjatkattanssii #miestentanssihaaste
Maananta salsatti ja ope sanos et Kuupas o rommi erullisemppa ku vesi…maa luule et salsa o iha munt varte…

Tänään kolmannella tanssitunnilla harjoiteltiin tangoa. Yllättäen tango sujui helpoiten kaikista tähän astisista. Lieneekö syy taidon kehittymisessä. Tanssi on edelleen haastavaa ja kun yhteen keskittyy niin toinen herpaantuu. Harjoitusta lisää ja loppuun asti vaikka hammasta purren. 😀

Miesten tanssihaaste alkoi minun osaltani fuskun opettelulla. Olivat elämäni (64 v.) ensimmäiset kaksi tanssituntia ja lähes ensimmäiset tunnit myös tanssia. Vaikka porukka oli mukavaa niin tuntui ensimmäinen tunti yllättävän pitkältä ja tuskaiselta ajalta. Vähän minua häiritsi se, että olin todennäköisesti peruskurssin ainoa täysin tanssitaidoton. Osa vaikutti ainakin minusta kokeneilta tanssijoilta ja joku naisista jopa kertoi olevansa neljättä vuotta peruskurssilla. Toisaalta sanotaan, että jos olet taitamattomin porukasta, niin silloin opit eniten. Tähän luottaen en anna periksi – ainakaan vielä – vaan ensi kerralla menen opettelemaan foksin perusteet.

Tunteet olivat samanlaiset kun naisten varpaat tuli tallottu mustiksi. Toivottavasti naisilla on seuraavalla kerralla turvakengät jalassa.
Samaa rytmitajuttomuutta minulle on aina hoettu…
Erittäin hyvin sanottu, jos olet taitamattomin porukasta, niin silloin opit eniten.

Tähän voin kommentoida, hyvin usein kun aloittaa tanssiharrastuksen ja menee ensimmäisille tunneille, tulee tämä fiilis. Minä en osaa, muut on paljon parempia. Onneksi sama ajatus on melkein jokaisen päässä, ja EI kukaan ei ole niin toivoton ettei oppisi tanssimaan, ja EI, ei ole sellaista asiaa kuin rytmitajuttomuus, et vain ole vielä harjoittanut sitä, kyllä se sieltä löytyy. 🙂

IMG_6067
Nyt se ensimmäinen kerta on korkattu, fuskua ja tuntuma on nyt jälkeen päin että tää on sit menoa……😂 Sika hyvä fiilis vaikka oma nimi piti ajokortista liki jälkeenpäin tarkastaa ja oviaukon löytäminen ulos oli haaste.😆
Tästä se lähtee! Fiilikset ekan treenikerran jälkeen ovat katossa.
Ensimmäiset tanssituntini, Foksi ja Fusku. Välillä tuntui, kuin olisi ollut kaksi vasenta jalkaa, keskittyminen pätki ja rytmi katosi. Tanssi oli kuitenkin hauskaa ja opetus tehokasta. Aika vierähti kuin siivillä ja hauskaa oli.

Tänään oli kivaa, Foksin perusteita & käänöksiä..
Kiitos ihanalle tanssinopettajalle. Tää on kivaa ja tätä tahtoo lisää.

Mahtavaa aloittaa viikko, kun saa pari tuntia tanssia buggia hymyssä suin. Muuten niin synkältä tuntuva viikon aloitus sai heti vähän positiivisuuttakin ajatuksiin.

***

Käykääpä tykkäämässä Facebookin Miesten tanssihaasteen sivusta sekä instagramissa #miestentanssihaaste

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s