Tanssihaaste lähtökuopissa

Nyt on kaikki tanssihaasteen hakemukset luettu ja mukaan valittu 46 huippu tyyppiä. Ensi viikolla moni suuntaakin elämänsä ensimmäiselle paritanssikurssille. Meitä opettajia jännittää varmasti melkein yhtä paljon kuin tanssihaasteelaisiakin 😀

Yhteistyökumppaneitakin on mukaan ilmoittautunut pienillä alennuksilla, joten ainakin tanssimaan päästään ja uusia kenkiäkin ehkä sovitellaan jalkoihin. Jos haluat olla mukana tukemassa tanssihaastetta, niin ota rohkeasti yhteyttä.

Saa nähdä mitä kaikkea me keksitään yhdessä kevään aikana? Jotta pysyt menossa mukana käy tykkäämässä meidän Facebook sivuista sekä pidä nettisivuja silmällä.

-Hanna-

 

 

1 vastaus artikkeliin “Tanssihaaste lähtökuopissa”

  1. Kangasalla oli nuoria miehiä opettelemassa tanssia ja toivonkin, että jaksavat käydä koska itsekin vasta syksyllä aloitin ja nyt alkaa olo renroutuun ja oppi vasta mennä perille. Ei me naiset olla pelottavia eikä kukaan meistä ole siellä arvostelemassa muita vaan opettelemassa myös. Tsemppiä nuorille aloittelijoille.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s