Kommentteja edellisistä tanssihaasteista

🙂 Positiiviset fiilikset on ollut alusta lähtien haasteesta. Tässä on pikkuhiljaa ymmärtänyt kuinka hienoon juttuun sitä onkaan oikeen päässyt mukaan. Aina on ollut mukava tulla tunnille ja pois lähteä. Ainahan ne askeleet ei ole ihan kohdilleen osunut ja silti on ollut kannustavaa. Hyviä neuvoja saanut joka tunti niin opettajalta ,kun muiltakin kurssilaisilta. Onnistumisiakin on onneks tullut ja tajunnut ,että oivaltunut jotain ihan uutta! Tästä hyvä jatkaa eteenpäin!

-Henri-

——————-

Minulla tanssihaaste on ollut enemmän kuin pelkkä johdatus tanssin pariin. Se on ollut mahdollisuus tutustua omiin heikkouksiin ja vahvuuksiini sekä tavata upeita ihmisiä. Tapahtumien hauskuus on lähtöisin opettajista, hyvistä tyypeistä joita lavoilla kohtaa, omista epäonnistumisista ja onnistumisista eri lajeissa.
Haasteen kautta sain hyvän kuvan siitä, miten monipuolista tanssi on ja miksi sitä kannattaa harrastaa.
Ennen en ymmärtänyt juuri mitään musiikista, nyt kuuntelen mielenkiinnolla eri tempoja, rytmejä ja taukoja biisin aikana.
Harrastusmahdollisuuksien moninaisuus jaksaa myös yllättää, paikkoja ja opettajia löytyy koko ajan enemmän, kiitos sosiaalisen median.
Miksi siihen kannattaisi hakea mukaan?
Opit perustanssiaskeleet ja kuviot hyvässä seurassa. Tutustut huippu tanssiopettajiin joilta saa vinkkejä ja tietoa tapahtumista. Parannat omaa liikunnallisuuttasi ja edistät terveyttäsi. Myös sosiaaliset tarpeet tulevat usein tyydytetyiksi tanssi-illan aikana. Vaikka alkuun suurin osa keskittymisestä menee askeleiden ja kuvioiden opettelussa niin jossain vaiheessa ne alkavat sujua kuin itsestään. Tanssi tarjoaa loputtomasti haasteita eikä kukaan ole missään vaiheessa valmis. Tanssipiireissä harvemmin kukaan pitää itseään muita parempina, vaan kaikki ovat mukana oppimassa ja jakamassa neuvoja toisilleen. Mukaan kannattaa lähteä siis jo pelkästä uteliaisuudesta ja mielenkiinnosta.

-Juho-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s